Onze klanten

Een greep uit onze klanten

Bedrijven die je voor gingen

Dankzij onze jarenlange ervaring met meten, rapporteren en analyseren hebben wij een uitgebreide database en ervaring met zeer uiteenlopende klanten. Wij zijn in staat om samen naar jouw vraagstuk te kijken en geven passend advies over onze standaard en maatwerk assessments, zodat we het resultaat optimaliseren en inzicht bieden in het effect van HR en leren op de organisatie. Voor ons is geen enkele organisatie hetzelfde, daarom kijken we specifiek naar wat jouw organisatie nodig heeft.  We werken snel en effectief en bouwen graag aan een lange termijn relatie met onze klanten. Lees hieronder de ervaring van een aantal van onze klanten.

Vanaf 1 maart 2023 zij wij verder gegaan onder de naam Navigator. 

Klantcasus

GVB

GVB Leiderschap in beweging

Nu de concessie voor het OV in Amsterdam opnieuw wordt uitgevraagd, is het van cruciaal belang voor GVB om een sterke winnaarsmentaliteit in leiderschap te ontwikkelen. GVB wilt rolduidelijkheid en inzicht in de cruciale rol van het leiderschap. Waardoor GVB gericht kan werken aan leiderschapsontwikkeling.

Benieuwd hoe GVB dit realiseert?

CZ

Hoe CZ structureel de impact van leren op de organisatie meet

CZ wil teams binnen CZ versterken zodat zij kunnen bijdragen aan de missie: kwalitatief goede zorg, beschikbaar, betaalbaar en toegankelijk voor elke Nederlander.

Benieuwd hoe zij dit realiseren? 

Klant recensies

“Samen met ROI Institute Europe hebben we een leiderschapsscan voor het gehele senior leadership team (zo’n 40 leiders) ontwikkeld waarmee we de verandering meetbaar maken. Wanneer je als individu weet waar je staat ten opzichte van de gewenste cultuur, het gewenste leiderschapsgedrag, weet je ook aan welke knoppen je vooral moet draaien. Met als uiteindelijke doel het geheel verder te helpen, de verandering in gang te zetten. De scherpe inzichten daaruit zijn heel waardevol bij het begeleiden van de management board in hun ontwikkeling. ROI Institute Europe maakt gebruik van een doordachte methodiek en beschikt over veel data ook van andere bedrijven. Dat gebruiken zij als referentiekader voor hun inzichten.”

Jolanda Ravenek, programmamanager van het transformatie programma Lighthouse Eneco

“Het woord Co-creatie komt als eerste bij me op. Jullie hebben wel degelijk een eigen filosofie en kijk op leiderschap, maar jullie tunen direct in op wat voor Stedin belangrijk is, waar we nu staan. Daar hebben we vervolgens samen met jullie bouwstenen een profiel omheen gebouwd dat toch ook op jullie ROI meet methodiek aansluit. Uit onze medewerkerstevredenheid onderzoeken kwam heel duidelijk terug “Er moet meer leiderschap getoond worden”, maar ja, wat is dat dan? Jullie zijn in staat om dat hele abstracte begrip snel concreet te vertalen naar wat heb je nodig tot en met een cijfermatige meting. De samenwerking voelt als een partnership waarin jullie veel flexibiliteit tonen en dat vind ik van enorme waarde.”

CHRO Stedin Janneke Gökemeijer

“De adviseurs van ROI zijn deskundig, niet alleen in de methodiek, maar ook in skills. Zij verdiepen zich in de context van de organisatie. Daarnaast heeft ROI een brede databank vanwege de ervaring bij veel verschillende bedrijven. Die benchmark is van meerwaarde als je in een organisatie met een complex thema aan de slag bent. Tegelijkertijd verliezen zij zich niet in die data, maar vertellen het verhaal erbij, waardoor de boodschap echt aankomt. En ze blijven nieuwsgierig naar hoe het bij ons werkt. Daardoor heb ik het gevoel dat we samen aan het puzzelen en ontdekken zijn. Dat maakt voor mij de samenwerking uniek.”

Joyce van Herk, Product Owner Learning & Development CZ

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.