Interview GVB

Het geheim achter de winnaarsmentaliteit in leiderschap bij GVB!

In deze inspirerende videopodcast gaat Renee Lubberdink in gesprek met Peter Buisman en Sylvia Immens van GVB, over leiderschapsontwikkeling bij GVB!

Juist nu, nu de concessie voor het OV in Amsterdam opnieuw wordt uitgevraagd, is het van cruciaal belang voor GVB om een sterke winnaarsmentaliteit in leiderschap te ontwikkelen.

Maar hoe is het nieuwe leiderschapsprofiel vastgesteld? En nog belangrijker, hoe meet je de huidige stand van zaken en ontwikkel je een programma dat perfect aansluit bij de behoeften van elke individuele leider? In deze videopodcast hoor je hoe GVB dat samen met Navigator heeft aangepakt.

GVB heeft een op maat gemaakt programma gelanceerd om het leiderschap binnen de organisatie te versterken. Een helder leiderschapsprofiel en individuele assessments geven een duidelijk beeld van de ontwikkelbehoeften. Maar liefst 80% van de leiders bij GVB heeft zich vrijwillig aangemeld voor dit assessment!

Deze superleuke videopodcast moet je gewoon gaan bekijken/luisteren!

Ontdek waarom het ontwikkelen van een winnaarsmentaliteit nu essentieel is voor GVB en hoe het nieuwe leiderschapsprofiel tot stand is gekomen. Leer hoe we de voortgang meten en er een programma is ontwikkeld dat naadloos aansluit bij de behoeften van elke individuele leider. 

Publicatie datum:  4 juli 2023

Ook behoefte aan een leiderschapsprofiel op maat? Bel Renée

  • Ervaren organisatiesychologe
  • Ruim 10 jaar kennis en ervaring op het gebied van maatwerkassessments
  • Direct antwoord op jouw vraag

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.