Kennis die we met jou delen

Alle gratis producten bij elkaar

Voorbeeld assessments

Wil je weten hoe onze ontwikkelassessments zijn opgebouwd? Welk gedrag wij meten? En welke theorie ten grondslag ligt aan het ontwikkelinstrument? Bekijk hier onze voorbeeld ontwikkelassessments. De voorbeeld assessments geven onze producten goed weer, zodat je precies weet wat je van ons kan verwachten. Mocht je toch nog vragen hebben of met een vraagstuk worstelen, waar onze standaard assessments geen antwoord op geven? Ga dan met ons in gesprek over een ontwikkelassessment op maat.

Voorbeeldrapport Challenger Sales

Voorbeeldrapport ontwikkelassessment: Challenger Sales

Met het Challenger Sales ontwikkelassessment wordt jouw gedrag als Sales professional beoordeeld aan de hand van de verschillende Sales types/ talenten (Teach, Tailor en Take Control). De vragenlijst is gebaseerd op de theorie van de Challenger Sales, en laat zien in hoeverre je de kenmerken en talenten bezit en wat je nog mag ontwikkelen.

Voorbeeldrapport team scan

Voorbeeldrapport teamassessment

Met het Teamassessment onderzoeken we de sterke en zwakke punten van jouw team. Dit doen we aan de hand van het onderzoek van drs. Ruth Wageman, Richard Hackman, Erin Lehman en hun collega’s van Harvard naar de belangrijkste factoren die effectieve teams bevorderen. We meten jouw teams op de 5 condities (Koers, Groepsprocessen, Individuele talenten, Leiderschap & Coaching en Ondersteunende context), die maar liefst 80 procent van de effectiviteit van teams bepalen. Daarnaast beoordelen we 3 knock-out criteria (Is er sprake van een echt team?, klopt de samenstelling ? En hoe staat het ervoor met de interafhankelijkheid?

Voorbeeldrapport Quinn Leiderschap

Voorbeeldrapport ontwikkelassessment: Quinn leiderschap

Met het Quinn leiderschap ontwikkelassessment krijg je inzicht in jouw stijl van leidinggeven. We onthullen jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten in de context van jouw leidinggevende rol. Het leiderschap ontwikkelassessment is bedoeld als ontwikkelinstrument en vormt de basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Voorbeeldrapport Trusted Advisor

Voorbeeldrapport ontwikkelassessment: Trusted Advisor

Met het Trusted Advisor ontwikkelassessment meten we gedragscriteria die bepalend zijn voor de mate van vertrouwen dat je opwekt bij de ander. De ander kan vertrouwen hebben in je kundigheid (wat je zegt), je daden (wat je doet), je motieven (wat je drijft), en de manier waarop je hem of haar behandelt (hoe je praat). Om vertrouwen te winnen zijn alle vier de componenten belangrijk. Het assessment is gebaseerd op de theorie van David H. Maister, Charles H. Green & Robert M. Galford (The Trusted Advisor, 2001)

Kom tot inzicht met Renée

Wil je meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Renée.

+31(0)617411233

Renee Lubberdink

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.