Vacature: Project Manager

Wij zoeken een Projectmanager (32-40uur). Kom jij ons team versterken?

Wil jij er graag voor zorgen dat projecten bij jouw klanten uitstekend verlopen op het gebied van kwaliteit, tijd en kosten? Werk je graag met data én met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Projectmanager die verantwoordelijk is voor een soepele organisatie en uitrol van projecten bij onze klanten. Deze projecten zijn gericht op het inzichtelijk maken van menselijk gedrag binnen organisaties. Denk daarbij aan organisaties als ABN AMRO, CZ, Stedin en KPN, maar ook diverse leer- en ontwikkelbedrijven waar wij langdurige samenwerkingsverbanden mee hebben.

Impact creëren

Je vervult een proactieve rol binnen ons team. Daarbij werk je nauw samen met onze Analist Consultant (inhoudelijke expert over de data vanuit het meten) en de Accountmanager (eerste gesprekspartner voor de klant) van jouw klanten. Hierbij stuur je op tijd, inhoud en kosten. Jij organiseert alles tot in de puntjes voor de juiste klant- en deelnemersbeleving. Je bent doortastend, hebt een scherp oog voor details en houdt overzicht. Onze ambitie is groei en vanuit die gedachten, spreekt een start-up mentaliteit je aan.

In jouw rol bent je verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen en bewaken van projectplanning.
 • Het zorgen voor tevreden klanten die zich gezien, gehoord en begrepen voelen.
 • Het helpen en ondersteunen van onze klanten, zodat zij naar aanleiding van onze dienstverlening, (nog) meer (business) impact kunnen maken met hun werk.
 • Het regisseren van meerdere projecten tegelijk en het tijdig verantwoordelijkheid nemen voor het realiseren van de beoogde resultaten.
 • Het collecteren van data naar aanleiding van de metingen die wij uitzetten én de oplevering hiervan bij onze klanten.
 • Het meetbaar en zichtbaar maken van de voortgang en resultaten van jouw projecten, waarbij je jouw ervaringen over de projecten deelt en bespreekt met collega’s.

Wat we van jou vragen:

Onze mensen zijn leuk en goed! Voor ons is het daarom belangrijk dat je enthousiast bent, leergierig én eigen initiatief toont. Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen; in staat om bedrijfsproblemen snel te doorgronden en te acteren op grondoorzaken in processen, mensen of systemen.
 • Je leidt projecten vanuit een klantenperspectief met een commerciële mindset.
 • Je bent resultaatgericht en georganiseerd; je gaat voor het resultaat en zorgt zelf voor een goede planning, waarbij je prioriteiten stelt en snel schakelt.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

 Wat bieden wij jou:

 • Salaris tussen de €2.500,- en €4.000,-. Afhankelijk van je ervaring.
 • Vrije dagen. 
 • Mogelijkheden voor vakinhoudelijkeen persoonlijke ontwikkeling.
 • Een klein en hecht team, met een informele en open sfeer.
 • Dienstverband van 32 tot 40 uur voor minimaal 1 jaar.

Bovendien….

Naast dat je meewerkt in een heel gezellig team kom je te werken op een mooie en inspirerende werkplek in ons Koetshuis in een levendig stuk van Utrecht. We hebben vers fruit op kantoor en niet onbelangrijk, echt goede koffie, thee en gratis lunch. We hebben meerdere keren per jaar kennissessies en houden wel van een gezamenlijk feestje op zijn tijd.

Wie zijn wij?

Je komt terecht in een data gedreven omgeving waarin je meewerkt in een team. Wij zijn een gezellige club mensen die geloven in de kracht van mensen én data. Wij geloven dat mensen in een organisatie van grote invloed zijn op het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Daarom is het van belang voor organisaties om een omgeving te creëren die hen helpt het beste van zichzelf te geven en het beste uit zichzelf te halen.

Het is onze missie om met behulp van metingen en data inzichtelijk te maken wat de kansen en belemmeringen zijn om te komen tot een optimale bijdrage van de mensen in hun organisatie. We meten niet alleen wat mensen kennen en kunnen, maar ook wat ze doen en wat hen belemmert. Door data uit verschillende bronnen slim te koppelen en te analyseren, ontdekken we wat de best presterende mensen onderscheidt van anderen én geven we richting aan waar de hefboom zit die ervoor zorgt dat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Door dit regelmatig en terugkerend te doen wordt bovendien het effect van interventies direct zichtbaar en kan er gericht worden bijgestuurd. Navigator is onderdeel van de Gooiconsult Groep.

Wil je weten wat onze klanten vinden van onze samenwerking?  https://nvgtr.eu/onze-klanten/

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatie naar Nelleke Weijenberg via NellekeWeijenberg@gooiconsult.nl

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.