Oefening

Assessments die naadloos aansluiten bij jouw organisatiedoelen

Onze aanpak

Hoi hallo ddhdhdhd

We doen dat samen met jou in een Business Alignment sessie, waarin we formuleren welk gedrag en welke competenties bijdragen aan de ambitie van de organisatie. In het profiel kijken we niet alleen naar helpend gedrag, dus gedrag dat wenselijk is, maar we beschrijven ook niet-helpend gedrag.

  • Gedrag dat vaak met de beste intentie wordt vertoond, maar in de specifieke context van de functie niet effectief is. Dat doen we omdat wij zien dat ontwikkelen niet alleen gaat om nieuw gedrag aanleren, maar ook om het loslaten van gedrag dat niet-helpend is.
  • Samen bepalen we ook hoe we het assessment het beste in kunnen zetten. Wie zijn de beste bronnen voor de feedback? Dat kan per functie verschillen. We begeleiden vervolgens het hele traject en verzorgen tijdige en professionele maatwerkrapporten. 

Analyse en rapportage

Afhankelijk van de wensen van jou en je collega’s, maken wij een groepsanalyse en presenteren wij de inzichten en adviezen in een managementrapport, presentatie of Infographic. Onze adviezen zijn altijd concreet en bieden direct aanknopingspunten voor vervolgstappen om de ontwikkeling van de mensen in deze specifieke functie verder vorm te geven.

Ontwerpsessie

Samen met belangrijke stakeholders stellen we vast welk gedrag helpend en niet-helpend is voor de functie in jouw organisatie.

Ontwikkeling

De uitkomsten van de ontwerpsessie vertalen we naar een concreet profiel en een online ontwikkel assessment. Daarbij beschrijven we zowel helpend als niet-helpend gedrag.

Validatie

Het profiel, het ontwikkel assessment en de rapportagevorm toetsen we bij de stakeholders en scherpen we samen aan.

Communicatie

We informeren de doelgroepen over het doel en de werkwijze van het ontwikkel assessment, zodat zij zich uitgenodigd voelen om deel te nemen. We nemen leidinggevenden actief mee, zodat zij in staat zijn om het gesprek over de uiteindelijke rapportage kunnen voeren.

Uitvoering

De deelnemers vragen zelf hun feedbackgevers en ontvangen hun eigen rapportage. Onze projectmanagers begeleiden en bewaken de voortgang op het hele traject.

Bel Renée voor nieuwe inzichten

Wil je meer weten over onze online ontwikkel assessments en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze expert in organisatiepsychologie.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.