Next Learning

Ontwikkelen met meetbaar business resultaat: professionaliseren van KPN Sales

Next Learning 2024

We hebben leuk nieuws! We presenteren een succesvolle klantcase met KPN tijdens Next Learning op 10 april 2024 in Congrescentrum 1931 in ‘s hertogenbosch.

Next Learning wordt jaarlijks georganiseerd en bezocht door meer dan 600 L&D professionals. Ook dit jaar beloofd het weer een inspirerend programma te worden met meer dan 50 sprekers over vernieuwing en duurzame groei.

KPN Case – Ontwikkelen met meetbaar business resultaat: professionaliseren van KPN Sales

Hoe draagt structureel meten en in kaart brengen van gedrag, activiteiten en organisatiefactoren bij aan het verbeteren van de performance?

In deze workshop presenteren Twan Bijsterveld (Navigator) en Erwin Toet (KPN) de case rondom de professionalisering van de salesorganisatie van KPN. Door voorafgaand aan het ontwikkelen van een leertraject te starten met meten en analyseren, en dit vervolgens structureel te blijven doen, is een steeds dieper inzicht ontstaan van de factoren die de performance van de salesorganisatie versterken of juist belemmeren.

Deze case is niet alleen een prachtig voorbeeld hoe je meetbaar aantoont dat leren en ontwikkelen bijdraagt aan het realiseren van businessdoelstellingen. Uit de case blijkt ook dat het meten helpt om zicht te krijgen op welke andere factoren de performance van mensen beïnvloeden in de organisatie, waardoor de impact van het leren wordt versneld of juist belemmerd.

Toepassingsdoelen van de sessie:

  1. Hoe pas je als L&D professional het continu meten van gedrag, activiteiten en context toe om gerichte keuzes te maken
  2. Hoe verstevig je je positie als L&D professional met behulp van data en analyses

Reserveer nu je toegangsticket en verzeker je plek!

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.