Incompany trainingen

Maatwerk voor HR of L&D teams die programma's willen ontwikkelen die aantoonbaar bijdragen aan organisatiedoelstellingen

Wil je je als organisatie professionaliseren op het gebied van ROI van leerprogramma’s? Dan is een incompany training wellicht de oplossing voor jou. De incompany training is maatwerk die aansluit op de behoeften van jouw organisatie.

In het voortraject bespreken we met jou jouw vraag en doelstellingen. We challengen en geven je inzichten op basis van de kennis die wij opdoen in andere organisaties. We bepalen samen de inhoud van het programma waarbij we alle onderdelen meenemen, die nodig zijn om jou en jouw team verder te professionaliseren. Zodat jullie nog beter in staat zijn om bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen!

De basis van al onze trainingen is de ROI evaluatiemethode. De wetenschappelijk gevalideerde ROI evaluatiemethode, oftewel het V-model (piramide van leren en presteren), onderscheidt 5 niveaus van resultaatmeting van leerprogramma’s (gebaseerd op de 4 niveaus van Donald Kirkpatrick, aangevuld met de niveaus van Jack Phillips over Business Impact en ROI.) Dit maakt het model toepasbaar op iedere organisatie en op iedere specifieke leerwens.

Bespreek het met Sylvia

Wil je meer weten over onze trainingen? En wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze expert Sylvia.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.