Onze aanpak

Europees partner van ROI Institute

Onze aanpak

Met metingen, rapporten en analyses geven wij organisaties inzicht in de impact van hun leer-, leiderschap en veranderprogramma’s. ROI IE heeft hiervoor een evaluatiemethode ontwikkeld, de ROI Methodiek®. Daarmee meten we wat de daadwerkelijke bijdrage is van een programma’s aan de bedrijfsresultaten.

Dankzij onze jarenlange ervaring en de database die we hebben opgebouwd, kunnen we organisaties daarnaast objectief adviseren over het optimaliseren van resultaten en hen inzicht bieden in het effect van HR en leren. Bovendien trainen we HR- en Learning professionals om zelf de ROI methodiek toe te passen in hun eigen organisatie.

Om inzicht te geven in de performance van medewerkers ontwikkelen we met de klant maatwerk assessments voor specifieke rollen in de organisatie. Daarnaast bieden we een aantal standaard assessments aan op het gebied van o.a. leiderschap, teams, en sales.

De uitkomsten van deze assessments koppelen aan de gewenste bedrijfsresultaten en zo geven we gerichte adviezen over de richting van de ontwikkeling en verandering die nodig is om de performance verder te verbeteren.

We doen dit door de prestaties van medewerkers te koppelen aan bedrijfsresultaten en leveren voorspellende analytics voor-, tijdens en na hun veranderings- en leerprogramma’s.

Dankzij onze jarenlange ervaring en de indrukwekkende database die we in die jaren hebben opgebouwd, kunnen we organisaties adviseren over het optimaliseren van resultaten en inzicht bieden in het effect van HR en leren.

Hoe pakken we dat aan?

Klaas Toes

CEO (CRP)

Renée Lubberdink

Managing Consultant (CRP)

Sylvia Stroombergen

Projectmanager

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures

Onze klanten

zzid-logo@2x
se_logo
Defenitief-Logo-BM@2x
Group 571@2x
Previous
Next

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.